Varen zonder vaarbewijs
4 prachtige vaarroutes
Tot 10 personen op één boot
Geen borg, varen zonder zorgen

Beleef het zelf

Sloep huren voor 9 personen

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om te doen met 9 personen? Dan is een sloep huren de perfecte keuze! Of je nu met een groep vrienden, je familie of je collega’s op zoek bent naar een leuke dag, bij de Zaanse Rederij kun je een sloep huren voor 9 personen. Met comfortabele zitplaatsen en een prachtige sloep kun je je ontspannen en genieten van de mooie omgeving. Onze sloepen zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van grote groepen te voldoen. Huur vandaag nog je 9-persoons sloep!

jQuery(function() { jQuery("#optionAllcraft565").removeClass("actief"); jQuery("#optionMalina20").removeClass("actief"); jQuery("#optionMalina23").addClass("actief"); jQuery("#wc_appointments_field_staff option[value=4]").prop("selected",true); });

Onze boten

Foto's_AllCraft-7

Allcraft 565

malina20-1657626937

Malina20

DSC_8751

Malina23

Snel en gemakkelijk

Het plannen van een uitje kan soms tijdrovend zijn. Daarom hebben wij het boekingsproces zo eenvoudig mogelijk gemaakt! Met slechts een paar klikken kun je de gewenste datum en tijd selecteren en heb je je reservering geregeld. Bovendien zorgen we ervoor dat onze sloepen klaarstaan met een volle tank en reddingsvesten voor de kleintjes zodat je zonder zorgen kunt vertrekken. 

Onze 9-persoons sloepen

Onze 9 persoons sloepen zijn de ideale keuze voor een grotere groep die samen wil genieten van een dag op het water. Met voldoende ruimte aan boord, bieden onze sloepen comfortabele zitplaatsen zodat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de tocht. Onze sloepen zijn stabiel en hebben een betrouwbare constructie. Daarnaast bieden we ook de nodige instructies en veiligheidsvoorzieningen om ervoor te zorgen dat je zorgeloos kunt genieten!

Heb je een vaarbewijs nodig voor een 9-persoons sloep?

Voor onze 9-persoons sloep heb je geen vaarbewijs nodig. Zo kan iedereen boven de 21 jaar een sloep huren. Wel zo handig! Onze sloepen vallen in de categorie vaartuigen zonder vaarbewijsplicht. Hierdoor kun je een 9-persoons boot huren zonder vaarbewijs. Is een 9-persoons boot toch iets te groot? Onze 6-persoons boten en 7-persoons boten zijn ook te huren zonder vaarbewijs. Zo vind je bij de Zaanse Rederij een boot voor ieder gezelschap. 

Eigenschappen van de sloep

Onze sloepen zijn uitgerust met een krachtige, maar zuinige, motor waardoor je moeiteloos kunt varen. Daarnaast hebben onze sloepen comfortabele zitplaatsen met zachte kussens. Ook hebben onze sloepen een ruim interieur en voldoende opbergruimte, zodat je al je spullen gemakkelijk en droog kunt opbergen. Tenslotte hebben onze sloepen gebruiksvriendelijke bedieningselementen, zodat zelfs beginnende bestuurders zonder problemen kunnen varen. Kortom, onze sloepen bieden de perfecte combinatie van comfort en gemak waardoor je een leuke dag tegemoet gaat. 

Huur een 9-persoons sloep en ontdek verschillende routes

Wil je de historische molens van dichtbij bekijken? Of de houten groene huizen van de Zaanse Schans vanaf het water zien? Er valt veel te ontdekken! Je kunt varen in de omgeving van de Zaanse Schans, Zaandam of Alkmaar. Wij delen graag de leukste vaarroutes en bezienswaardigheden in de omgeving, zodat je de mooiste plekken kunt ontdekken.

Ontdek de mooiste plekken

Sloep huren? We hebben alvast diverse routes uitgestippeld. Het is helaas niet toegestaan om met de huursloep gebruik te maken van sluizen. Gelukkig hebben we in en rond de Zaanstreek een uitgestrekte en waterrijke omgeving waar onvergetelijke vaartochten gemaakt kunnen worden.

Veelgestelde vragen

Hoeveel mensen kunnen op een sloep?

Op onze 9-persoons sloep kunnen maximaal 9 mensen. Zo is er voor iedereen een comfortabele zitplek en kun je optimaal genieten van de mooie omgeving.

Wat kost het huren van een sloep?

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van een dag op het water. Daarom bieden wij gangbare prijzen aan voor het huren van een sloep. Raadpleeg onze website voor een overzicht van de prijzen en de beschikbaarheid van de sloep.

Wat kost een sloep huren voor een dag?

Wanneer je onze 9-persoons sloep voor de hele dag wilt huren, bieden wij voordelige dagtarieven aan. Bekijk onze website voor de actuele kosten en beschikbaarheid van het huren van de sloep voor de hele dag.

Kan je zomaar een bootje huren?

Ja, zeker! Bij Zaanse Rederij huur je eenvoudig een boot voor 9 personen zonder vaarbewijs. Hiervoor moet je 21 jaar of ouder zijn.