Varen zonder vaarbewijs
4 prachtige vaarroutes
Tot 10 personen op één boot
Geen borg, varen zonder zorgen

Beleef het zelf

Sloep huren voor 6 personen

Ben je op zoek naar een sloep om met een groep van 6 personen te varen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Zaanse Rederij huur je gemakkelijk een 6-persoons sloep voor een onvergetelijke ervaring op het water. Of het nu gaat om een familie-uitje, een dagje weg met vrienden of een gezellige teamactiviteit: onze ruime sloepen bieden voldoende plaats voor iedereen.

Onze boten

Foto's_AllCraft-7

Allcraft 565

malina20-1657626937

Malina20

DSC_8751

Malina23

Snel en gemakkelijk geregeld

Bij Zaanse Rederij begrijpen we dat je snel en gemakkelijk een sloep wilt huren. Je wil immers niet te lang hoeven wachten. Daarom hebben we het boekingsproces zeer eenvoudig voor je gemaakt. Met slechts een paar klikken reserveer je een 6-persoons sloep voor de gewenste datum en tijd. Huur je 6-persoons sloep vandaag nog!

Onze 6-persoons sloepen

Onze 6-persoons sloepen zijn comfortabel en goed onderhouden. Ze zijn voorzien van alle nodige faciliteiten, zoals comfortabele zitplaatsen, een stuurwiel, en een overdekte cabine voor bescherming tegen de zon en regen. Dankzij de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze 6-persoons sloepen kan je zorgeloos op pad.

Wat zit er inbegrepen?

Bij het huren van een 6-persoons sloep zijn een aantal zaken vanzelfsprekend inbegrepen. Je krijgt een volle tank brandstof, zodat je meteen kunt vertrekken en niet halverwege in de problemen komt met brandstof. Daarnaast voorzien we je van een duidelijke instructie over het gebruik van de sloep en de geldende vaarregels. Ook zijn er reddingsvesten voor alle opvarenden aanwezig, zodat je veilig het water op kan.

Heb je een vaarbewijs nodig voor een 6-persoons sloep?

Voor het huren van een 6-persoons sloep heb je geen vaarbewijs nodig. Hoe handig! Onze sloepen vallen onder de categorie vaartuigen zonder vaarbewijsplicht. Dit maakt het dus voor iedereen toegankelijk om een sloep te besturen en te genieten van een ontspannen vaartocht.

Huur een 6-persoons sloep en ontdek verschillende routes

Met onze 6-persoons sloepen heb je alle vrijheid en mogelijkheid om verschillende vaarroutes te verkennen. Van schilderachtige grachten tot prachtige waterwegen, er valt zoveel te ontdekken! Je kunt bijvoorbeeld varen in de omgeving van de Zaanse Schans, Alkmaar of Zaandam. Wij voorzien je graag van informatie en suggesties over de beste routes en bezienswaardigheden in de omgeving, zodat je gegarandeerd het meeste uit jouw boottochtje haalt.

Hoeveel mensen mogen in een sloep?

Onze 6-persoons sloepen bieden plaats aan maximaal 6 personen. Dit maakt het een ideale keuze voor gezinnen, vriendengroepen of kleine teams die samen willen genieten van een dag op het water. Met voldoende ruimte aan boord kan je comfortabel zitten en genieten van het uitzicht.

Wat kost het om een sloep te huren?

Bij Zaanse Rederij hanteren we betaalbare tarieven voor het huren van een 6-persoons sloep. Zo kan iedereen het zich veroorloven om een dagje te varen. De prijs is afhankelijk van de duur van de huurperiode en bijvoorbeeld het seizoen waarin je vaart. Op onze website vind je een overzicht van onze tarieven, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die past bij jouw budget en wensen.

Wat kost een sloep huren voor een hele dag?

Als je een sloep voor een hele dag wilt huren, bieden wij voordelige dagtarieven aan. Op die manier kun je de hele dag onbezorgd varen en optimaal genieten van de tijd op het water. Raadpleeg onze website voor de specifieke kosten en beschikbaarheid voor het huren van een 6-persoons sloep voor een hele dag.

Hoe zuinig is een sloep?

Onze 6-persoons sloepen zijn ontworpen met zuinigheid in gedachten. Ze zijn uitgerust met moderne en efficiënte motoren, waardoor ze brandstofzuinig varen. Je kan dus met een gerust hart genieten van de vaartocht, in de wetenschap dat je een milieubewuste keuze maakt.

Hoeveel km per uur gaat een sloep?

De snelheid van een sloep kan variëren en is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld het type sloep, de belasting (gewicht) en watercondities. Over het algemeen kunnen onze 6-persoons sloepen een gemiddelde snelheid behalen van ongeveer 10 tot 15 kilometer per uur. Niet te snel, en niet te langzaam. Hierdoor kun je op een aangenaam tempo varen en genieten van de omgeving.

Kun je zomaar een bootje huren?

Ja, bij Zaanse Rederij kun je eenvoudig een bootje huren. Met onze gebruiksvriendelijke boekingsprocedure reserveer je snel en moeiteloos je 6-persoons sloep. Of je nu van tevoren wilt boeken of op de dag zelf, wij zorgen ervoor dat alles klaarstaat voor je vaaravontuur!

Hoe oud moet je zijn om een sloep te huren?

Om een sloep te huren bij Zaanse Rederij is de minimumleeftijd voor het huren van een sloep 21 jaar. Dit geldt voor de hoofdhuurder en eventuele andere bestuurders. Bijvaarders mogen jonger zijn dan 21 jaar. We vragen ook om een geldig identiteitsbewijs van de hoofdhuurder en/of andere bestuurders bij het afhalen van de sloep.

Huur jouw 6-persoons sloep bij Zaanse Rederij!

Stap ook aan boord en geniet van een heerlijk dagje varen! Huur vandaag nog een 6-persoons sloep bij Zaanse Rederij! Je boekt je dagje weg gemakkelijk via onze reserveerpagina.

We kijken ernaar uit je te ontvangen en je een onvergetelijke ervaring op het water te bezorgen.

Ontdek de mooiste plekken

Sloep huren? We hebben alvast diverse routes uitgestippeld. Het is helaas niet toegestaan om met de huursloep gebruik te maken van sluizen. Gelukkig hebben we in en rond de Zaanstreek een uitgestrekte en waterrijke omgeving waar onvergetelijke vaartochten gemaakt kunnen worden.

Veelgestelde vragen

Hoeveel mensen mogen er in een sloep?

In onze 8-persoons sloep mogen maximaal 8 personen varen. Zo heb je genoeg plek om comfortabel een dagje op het water door te brengen en te genieten van de mooie omgeving. 

Wat kost het om een sloep te huren?

De prijs van een sloep is afhankelijk van de grootte van de boot, de duur van de huurperiode en het seizoen waarin je vaart. Op onze website vind je een overzicht van onze tarieven.

Hoe zuinig is een sloep?

Onze 8-persoons sloepen zijn uitgerust met moderne en efficiënte motoren. Hierdoor varen ze brandstof zuinig en maak je ook nog eens een milieubewuste keuze!

Hoeveel km per uur gaat een sloep?

De snelheid van een sloep hangt af van het type sloep, de belasting en watercondities. Gemiddeld kunnen onze 8-persoons sloepen een snelheid behalen van 10 tot 15 km per uur.

Kan je zomaar een bootje huren?

Zeker weten! Door onze eenvoudige boekingsprocedure reserveer je snel en gemakkelijk je 8 persoons sloep. Hiervoor heb je geen vaarbewijs nodig.

Hoe oud moet je zijn om een sloep te huren?

Onze sloepen kun je huren als je 21 jaar of ouder bent. Dit geldt ook voor alle bestuurders. Bijvaarders mogen ook jonger zijn dan 21 jaar. We vragen een geldig identiteitsbewijs van de hoofdhuurder en/of andere bestuurders bij het afhalen van de sloep.