Varen zonder vaarbewijs
4 prachtige vaarroutes
Tot 10 personen op één boot
Geen borg, varen zonder zorgen

Beleef het zelf

Sloep huren voor 7 personen

Ben je op zoek naar een ontspannen en leuke manier om de Zaanse omgeving te verkennen? Dan zit je goed bij ons! Bij de Zaanse Rederij kun je eenvoudig een sloep huren voor 7 personen. Of je nu een gezellig dagje op het water wil doorbrengen met vrienden of familie, of een speciale gelegenheid wilt vieren: met onze sloepen heb je een onvergetelijke dag. Met voldoende zitplaatsen, comfortabele kussens en een stijlvolle boot is onze sloep de ideale keuze voor een dagje op het water!

 

Onze boten

Foto's_AllCraft-7

Allcraft 565

malina20-1657626937

Malina20

DSC_8751

Malina23

Snel en gemakkelijk

Een boot huren moet snel en gemakkelijk zijn. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom kun je met een paar klikken op de knop eenvoudig de sloep voor 7 personen huren op jouw gewenste datum en tijd. Reserveer nu alvast de sloep en begin met de voorpret!

Onze 7-persoons sloepen

Wil je een bootje huren voor 7 personen? Dan vallen onze sloepen vast in de smaak. De sloepen van de Zaanse Rederij zijn comfortabel en goed onderhouden. Zak lekker diep weg in onze comfortabele kussens en geniet van de mooie omgeving in Alkmaar, Zaandam of de Zaanse Schans. Onze 7-persoons sloep is ideaal te huren voor een vriendengroep, gezin of een teamuitje.

Heb je een vaarbewijs nodig voor een 7-persoons sloep?

Geen vaarbewijs? Geen probleem! Voor onze 7-persoons sloepen heb je geen vaarbewijs nodig. De sloepen vallen namelijk onder de categorie vaartuigen zonder vaarbewijsplicht. Zo is het voor jou, als je geen vaarbewijs hebt, ook mogelijk om een sloep te besturen en te genieten van een dag op het water.

Eigenschappen van de sloep

Onze 7-persoons sloep is comfortabel, ergonomisch en koersvast! Je kunt de boot huren voor een hele dag, maar het is ook mogelijk om de boot voor een dagdeel te huren. Natuurlijk krijg je de sloep mee met een volle tank brandstof, zodat je meteen kunt vertrekken. Gaan er kinderen mee aan boord? Dan kun je bij aanvang kosteloos reddingsvesten meekrijgen. Veiligheid staat voorop! Houdt de hond ook van een dagje op het water? Dan kun je die gezellig meenemen. Vanaf 21 jaar kun je een sloep huren. Ga je liever met een gezelschap van 6 of 9 personen varen? Dan hebben wij ook een geschikte sloep voor die aantallen. Heb je een specifieke vraag over de eigenschap van de boot? Neem dan gerust contact met ons op.

Huur een 7-persoons sloep en ontdek verschillende routes

Wanneer je een 7-persoons sloep huurt zonder vaarbewijs, kun je verschillende vaarroutes ontdekken. Onze opstaplocatie ligt centraal in Westknollendam. Alkmaarder- en Uitgeestermeer liggen om de hoek! Vaar langs historische windmolens en karakteristieke groene houten huizen op de Zaanse Schans. Weet je niet zeker welke route je wilt varen? Wij adviseren je graag over de mooiste vaarroutes in de omgeving!

Ontdek de mooiste plekken

Sloep huren? We hebben alvast diverse routes uitgestippeld. Het is helaas niet toegestaan om met de huursloep gebruik te maken van sluizen. Gelukkig hebben we in en rond de Zaanstreek een uitgestrekte en waterrijke omgeving waar onvergetelijke vaartochten gemaakt kunnen worden.

Veelgestelde vragen

Hoeveel mensen mogen er in een sloep?

In onze 7-persoons sloep mogen maximaal 7 personen varen. Zo heb je genoeg plek om comfortabel een dagje op het water door te brengen en te genieten van de mooie omgeving. 

Wat kost het om een sloep te huren?

De prijs van een sloep is afhankelijk van de grootte van de boot, de duur van de huurperiode en het seizoen waarin je vaart. Op onze website vind je een overzicht van onze tarieven.

Hoe zuinig is een sloep?

Onze 7-persoons sloepen zijn uitgerust met moderne en efficiënte motoren. Hierdoor varen ze brandstof zuinig en maak je ook nog eens een milieubewuste keuze!

Hoeveel km per uur gaat een sloep?

De snelheid van een sloep hangt af van het type sloep, de belasting en watercondities. Gemiddeld kunnen onze 7-persoons sloepen een snelheid behalen van 10 tot 15 km per uur.

Kan je zomaar een bootje huren?

Zeker weten! Door onze eenvoudige boekingsprocedure reserveer je snel en gemakkelijk je 7 persoons sloep. Hiervoor heb je geen vaarbewijs nodig.

Hoe oud moet je zijn om een sloep te huren?

Onze sloepen kun je huren als je 21 jaar of ouder bent. Dit geldt ook voor alle bestuurders. Bijvaarders mogen ook jonger zijn dan 21 jaar. We vragen een geldig identiteitsbewijs van de hoofdhuurder en/of andere bestuurders bij het afhalen van de sloep.